CHIMAC

Recentebeoordeling


4 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chimac. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:22 The food took two hours to arrive, which is unacceptable. 90 minutes was the max I could put for how long it took for the order to arrive but in reality it was 120 that’s how you know it is bad.
26 dec 2023 om 22:01 Goed eten, niet al te duur maar de tracking is nooit juist
17 dec 2023 om 11:47 De porties zijn een heel stuk kleiner geworden en het beslag is ook veranderten slechter. Voorheen was het beslag vele malen lekkerder en beter. De prijs is niet meer in verhouding met wat je krijgt. Ik verwacht er niet meer te bestellen.
11 dec 2023 om 18:09 Is heerlijk eten, maar we heel prijzig voor het kleine beetje wat je krijgt.
3 dec 2023 om 15:21 Een portie kip van €34,95 besteld, deze heb ik eerder besteld. Het verschil was nu alleen dat de kipstukken veel kleiner waren. Dit was echt geen €34,95 waard. De rijst was nog gedeeltelijk rauw en de dumplings waren koud. €50 weggegooid
4 nov 2023 om 18:14 They delivered in 2 hours… not so warm and the portions are too small.
28 okt 2023 om 18:01 Eten was lekker, portie goed. Alleen jammer dat het zo goed als koud bezorgd werd.
25 okt 2023 om 9:39 €20 for 5 little pieces of chicken nahh too expensive at least put some rice with it. The chicken tasted good though
23 okt 2023 om 17:54 Lekker maar niet echt warm.
24 sep 2023 om 23:22 Heel lekker maar wel kleine portie
17 sep 2023 om 17:37 Het was gewoon koud
28 jul 2023 om 1:27 Voor deze prijzen mag je kritische meningen ontvangen; smaken van de bao’s zijn vlak en met weinig zorg samengesteld. Dit maakt ze relatief klef. Gemiste kans en duur.