CHIMAC

Recentebeoordeling


4 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chimac. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 9:01 Het eten is lekker, maar als ik kimchi bestel van 4 euro, verwacht ik wel meer dan een ieniemienie bakje: 3 cm doorsnee. Veel te duur voor wat je krijgt.
26 apr 2024 om 16:19 I ordered the small chicken with soy garlic and it was very tasty. I thought it would be less quantity so I’m satisfied as it was (more than) enough for me. It was indeed pricey. The delivery was around 30min. I’m satisfied.
19 apr 2024 om 20:30 Prima eten, de kwaliteit is wel achteruit gegaan. Goeie bezorger maar ik irriteer me mateloos aan dat het elke keer veel langer duurt dan dat jullie aangeven
18 feb 2024 om 19:22 The food took two hours to arrive, which is unacceptable. 90 minutes was the max I could put for how long it took for the order to arrive but in reality it was 120 that’s how you know it is bad.
26 dec 2023 om 22:01 Goed eten, niet al te duur maar de tracking is nooit juist
17 dec 2023 om 11:47 De porties zijn een heel stuk kleiner geworden en het beslag is ook veranderten slechter. Voorheen was het beslag vele malen lekkerder en beter. De prijs is niet meer in verhouding met wat je krijgt. Ik verwacht er niet meer te bestellen.
11 dec 2023 om 18:09 Is heerlijk eten, maar we heel prijzig voor het kleine beetje wat je krijgt.
3 dec 2023 om 15:21 Een portie kip van €34,95 besteld, deze heb ik eerder besteld. Het verschil was nu alleen dat de kipstukken veel kleiner waren. Dit was echt geen €34,95 waard. De rijst was nog gedeeltelijk rauw en de dumplings waren koud. €50 weggegooid
4 nov 2023 om 18:14 They delivered in 2 hours… not so warm and the portions are too small.
28 okt 2023 om 18:01 Eten was lekker, portie goed. Alleen jammer dat het zo goed als koud bezorgd werd.
25 okt 2023 om 9:39 €20 for 5 little pieces of chicken nahh too expensive at least put some rice with it. The chicken tasted good though
23 okt 2023 om 17:54 Lekker maar niet echt warm.